Eğiticiler için YULearn Kullanım Eğitimi

sd

YULearn Platformu üzerinde derslere giriş, çevrimiçi arayüz ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili yararlı bilgilere Yeditepe Üniversitesi eğiticileri için hazırlanmış eğitim videolarından ulaşabilirsiniz.

YULearn'de Eğitimci Tarafından Yoklama Listesi Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Öğrencinin Doldurduğu Yoklama Listesi Eklemek- PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Derse Yeni Konu / Hafta Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Derseteki Öğrenci Listesini Görüntülemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Turnitin Ödevi Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Aynı Derse Ait Şubeleri Birleştirmek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Otomatik Olarak Öğrenci Grupları Yaratmak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Manuel Olarak Öğrenci Grupları Yaratmak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Dil Seçimi Yapmak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Derse Ana İmaj Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Ders İçeriğine İmaj Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Canlı Oturum Ders ve Kayıt Yapmak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Haftalara / Konulara Kaynak ve Etkinlik Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Ödev Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Ders Haftasına Ders / Not / Makale Eklemek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Sınıf / Ders Oluşturmak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Derslerinize Youtube Videoları Embed Etmek - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Derslerinize Quiz Tanımlamak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!

YULearn'de Tema Değiştirmek ve Derslere Tanımlamak - PDF Olarak İndirmek İçin Tıklayınız!