EUA TPG Kriz Durumlarında Öğrenme ve Öğretme: İhtiyaçlar ve Destek Sağlama 2. Toplantısı

asf

Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) Öğrenme ve Öğretme Tematik Akran Grubu'nun “kriz durumlarında öğrenme ve öğretme: ihtiyaçlar ve destek sağlama” konulu ikinci toplantısını 27 ve 28 Haziran tarihlerinde Oslo'da VID vitenskapelige høgskole'de bu sefer yüz yüze gerçekleştirdik.

Katılımcı üniversiteler Orta Avrupa Üniversitesi (CEU)Dalarna ÜniversitesiRotterdam Erasmus Üniversitesi,S. Kuznets Harkov Ulusal Ekonomi Üniversitesi Finans BölümüUniversidad CEU San PabloVID vitenskapelige høgskole' den temsilciler (Michael Kozakowski, Jonas Tosteby, Iryna Zolotaryova, Karina Nemashkalo, Ainhoa Uribe Otalora, Beatriz Jiménez Luengo, Inger Marie Hognestad, Mirjam van de Woerdt, Malin Natalie Hellem, Iris Mohringer, Johanna Strickert, Mehmet Korman), öğrenme ve öğretme süreçlerini doğrudan ya da dolaylı olarak etkileyen çeşitli krizlerle başa çıkmakta kendi kuruluşlarından örnek davranışlar paylaştı. Rektör Yardımcısı Prof. Ellen Saethre McGuirk’e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Farklı kurumların anlık ve süregelen krizler ve uzun vadeli etkileriyle başa çıkmak için bulduğu farklı, yaratıcı yolları dinlemek her zamanki gibi aydınlatıcı olmuştur. İki günlük verimli bir oturum için tüm meslektaşlarımıza ve EUA Koordinatörü Gohar Hovhannisyan’a teşekkür ederiz.
Konuyu daha fazla tartışmak üzere üçüncü toplantısı 17 – 18 Ekim tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde yapılacaktır.

zv