Yeditepe Üniversitesi ve Coursera Tanıtım Etkinliğimiz

rf

17 ve 18 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Yeditepe Üniversitesi ve Coursera etkinliklerimiz başarıyla sonuçlanmıştır. Etkinliğimizde Coursera CEO’su Jeff Maggioncalda bir konuşma yapmış, Coursera Türkiye yetkilisi Abdul Hebbachi öğrencilere Coursera sertifikalarının gelecekleri için yararlarından bahsetmiş, Coursera’dan Johnny Treasure Private Authoring Tool ile kendi derslerimizi yapmakla ilgili bir demo gösteriminde bulunmuş, en çok Coursera dersi bitirmiş ve sertifika almaya hak kazanmış öğrencimiz Burak Gönüllü ise bir konuşma yapmış ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Katılan herkese teşekkür eder ve YU-LEARNT Coursera Programlarından yararlanmaya devam ederek hem kişisel hem de profesyonel hayatlarına katkılar sağlamayı sürdürmelerini ve başarılarının devamını dileriz.

Etkinliğimizden bazı fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.

as

asd