Coursera'nın Executive University Thought Leadership Roundtable Etkinliğindeydik

sdf

Coursera’nın 07 Ekim 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlemiş olduğu ve Coursera CEO'su Jeff Maggioncalda'nın katılımıyla gerçekleşen Executive University Thought Leadership Roundtable Etkinliği’ne Coursera ile işbirliğine geçen ilk Türk Üniversitesi olarak davetliydik. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Karaaslan ve YU-LEARNT Koordinatörü Prof. Dr. Berrin Yanıkkaya katılmışlardır. Etkinlikte Prof. Dr. Berrin Yanıkkaya YU-LEARNT bünyesindeki eğitim idealleriyle birlikte Coursera eğitimlerinin nasıl bir etkileşimle üniversite paydaşlarına yayıldığını ve elde edilmiş olan başarı ve sonuçları aktardığı bir sunum hazırlamıştır.

Sunumumuza ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Etkinlik içinden bazı fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

asd

dssf